-20%
 • traducere vocală și text în + 50 de limbi străine
 • precizia traducerii 96%
 • rezistent la apă, șocuri și praf
 • ideal pentru condiții extreme și grele
 • translator foto
Livrare 0 RON

Livrare 0 RON

Plată securizată

Plată securizată

Retur 14 de Zile

Retur 14 de Zile

Pret: 1719 RON

Salvezi: 344 RON

PREȚ NOU

1375 RON

Vasco Translator Solid 4" este un translator vocal și de text rezistent la praf, apă și șocuri. Datorită carcasei protective,acesta poate fi folosit aproape oriunde. Este perfect pentru iubitorii de aventuri pentru că niciodată nu știi când se va rostogoli în noroi!

Cu o acuratețe a traducerii de 96% și cu o abilitate de a prelua terminologii și expresii din mediul de afaceri, medicină și mediul tehnic, Vasco Translator Solid 4" este unul dintre cele mai bune traducătoare de pe piață.

Mulțumită precizie și vitezei sale este folosit de profesioniștii din serviciile de urgență,de forțele armate și de un număr de instituții guvernamentale din întreaga Europă.

Cu interfață intuitivă este foarte simplu să folosești Vasco Translator Solid 4” — și nu e nevoie să instalezi nici un software sau să cumperi o cartelă SIM(aceasta este inclusă). Tot ceea ce ai nevoie să faci, este să încarci cartela și să-l pornești!

Cum Funcționează?

Tu ceea ce este nevoie să faci este să vorbești sau să scrii, un cuvânt sau o propoziție iar traducătorul Vasco Translator Solid 4” va traduce totul în limba aleasă .Poți de asemenea să să faci o fotografie pentru a traduce rapid un meniu, un semn stradal, e-mail sau un articol dintr-un ziar -Vasco scanează textul de pe fotografie și îl traduce.

Pe scurt, fie că vrei să traduci un text pe care îl scrii cuiva, o conversație pe care o ai cu cineva sau un meniu pe care îl citești, poți să faci acest lucru foarte ușor în doar câteva secunde!

solid play

Este foarte ușor de folosit

Cu toate că traducătorul Vasco Translator Solid 4” vine împreună cu un manual de instrucțiuni,șansele sunt că nici măcar nu o să ai nevoie să-l folosești.A fost conceput în așa fel încât să fie ușor de folosit și intuitiv ,sa știi cum să-l folosești imediat ce îl pornești. Apasă pe butonul de meniu și alege ceea ce vrei să faci și este gata de folosit!

Icon-1
Gama 3G în peste 160 tari, fără abonament
Icon-2
Difuzor: 84 dB audibil în orice mediu
Icon-3
Pronunție la fel ca un vorbitor nativ
Icon-4
Baterie puternică, până la 160h
Icon-5
6 motoare de traducere
Icon-6
Touchscreen 4”
Icon-7
Solid, carcasă rezistentă la apă, praf și șocuri
Icon-7
Microfon precis, reducere zgomot fundal

Modul Conversație

Pentru a face conversațiile mai ușoare, există implementat un mod special de conversație. După ce ai selectat limba în care vrei să traduci ceva, doar apasă și ține apăsat pe steagul corespunzător limbii pe care o vorbești și începi să vorbești. Ceea ce spui tu va apărea pe ecran în limba vorbită de tine la fel și în limba dorită. Apasă pe difuzor dacă vrei să auzi traducerea citită cu voce tare.

Apoi persoana cu care vorbești face același lucru și schimbați între voi inainte și înapoi.Nu există un mod mai simplu pentru a purta o conversație între două persoane care nu vorbesc aceeași limbă!

La sfârșitul conversației, poți derula ecranul pentru a reciti întreaga interacțiune.Nu numai că este o modalitate grozavă care te ajută pentru tradus dar este și o modalitate grozavă care te ajută să înveți o nouă limbă străină!

Translator foto: traduce meniuri,semne, ziare

Translatorul foto scanează orice text sau orice imagine pe care o faci cu camera integrată și apoi traduce în limba dorită de tine. Nu mai este cazul să te îngrijorezi din cauza unui meniu într-o limbă străină sau să fii frustrat pentru că nu înțelegi titlurile de la chioșcul de ziare! Doar fă o poză și ai traducerea instant!

Photo translator

Update-uri

Când adăugăm o nouă limbă străină sau facem update de software,vei primi actualizare gratuită. Apasă simplu pe “update” când ți se solicită, ca atunci când faci update de software la telefonul tău mobil.

Update-uri ... updates

Limbi străine

Aruncă o privire la tabelul de mai jos pentru a vedea care limbi străine sunt recunoscute acum de Vasco Translator Solid 4”. Noi limbi străine sunt în mod constant adăugate așa că lista va continua să crească!

[langs_list]

Specificatii

Translator 4 dimensiuni
Display Touch-screen 4", IPS multi touch 800x480 pxls
Procesor Quad Core 1.3 GHz
RAM 1 GB
Camera Fata :2 Mpx, spate: 5 Mpx
Baterie Reincarcabila lithium-ionium, 3000 mAh
USB Micro USB
Impermeabilitate IP-68
Dimensiuni 135 x 75 x 20 mm
Greutate 230 g
Manual utilizare [manual]

Conectivitate

Motivul pentru care translatorul Vasco Translator Solid 4” are o rată de precizie a traducerii de 96 % este datorită faptului că funcționează cu șase motoare de traduce online diferite. Aceste motoare de traducere sunt conectate la serverele din întreaga lume astfel că, în comparație cu alte translatoare electronice care folosesc doar un singur server, Vasco oferă traduceri super rapide.

Datorită nevoii de Internet traducătorul, are încorporată o cartelă SIM care funcționează în peste 150 de țări diferite. Când cumperi dispozitivul, aceasta vine completată cu un pachet de date care îți permite să traduci peste 5000 de propoziții.Apoi este foarte ușor să faci încărcarea pe site-ul nostru.

Am creat o cartelă SIM integrată pentru a evita necesitatea de a cumpăra una nouă în fiecare țară pe care o vizitezi sau să plătești un preț exagerat pentru date mobile. Majoritatea altor traducatoare electronice nu oferă acest lucru.

În cazul în care ai acces gratuit Wifi la hotel, la aeroport sau cafenele atunci doar te înregistrezi la acea rețea și poți să folosești dispozitivul. Este la fel ca atunci când folosești telefonul tău mobil

Harta de mai jos arată țările unde traducătorul Vasco Translator Solid 4” funcționează.

[map_translator]

Specificații suplimentare

 • Convertor unitate
 • Convertor valutar
 • Camera
 • Calculator

Include

 • Vasco Translator Solid 4”
 • Încărcător
 • Cablu USB
 • Manualul utilizatorului în engleza

Review produs

Rating mediu star star star star star 5

star star star star star 5/5
Ana P. , 2020-08-12

L-am cumparat pentru tatal meu care lucreaza in strainatate. Sper sa ii foloseasca. A ajuns mai repede pachetul si la teste pare sa mearga bine.

star star star star star 5/5
Marian Valcea , 2020-08-06

Este foarte rezistent, l-am scapat de cateva ori pe jos, lucrez in constructii in Germania, si nu a patit nimic. Mi-a ost de mare ajutor la inceput cand am inceput sa lucrez in Germania, nu stiam o boaba sa vorbesc dar aparatul asta m-a ajutat mai mult decat credeam ca o poate face. Acum am inceput sa inteleg si eu cuvintele lor si ma descurc si singur.

star star star star star 5/5
Costel , 2020-07-30

Lucrez in strainatate in agricultura si este bun avand in vedere ca este foarte rezistent in conditii mai dificile.Poate singurul aspect care nu e ok pentru mine cred ca este ca este mai gros si nu imi incape in buzunar, insa mi s-a intamplat sa imi cada jos de cateva ori si nu s-a intamplat nimic cu el.Sunt multumit si de cum traduce, este util.

star star star star star 5/5
Marius Dinescu , 2020-07-30

L-am luat pentru că are și translator foto, nu doar traducere vorbire, și pentru că pare foarte rezistent. Îl am de mai bine d1 lună - e într-adevăr foarte solid și nu m-a dezamăgit cu traducerile.

star star star star star 5/5
Bostan , 2020-02-09

Pare a fi deosebit pentru funcțiile care le are dar...mi se pare cam scump.

Spune părerea ta

star_border star_border star_border star_border star_border