Mass Media despre noi

Forbes

Revista descrie Mini2 ca fiind "Foarte bine gândit, produsul are integrată o cartelă SIM internațională cu care funcționează liber (fără ajutorul unui WiFi) în peste 150 de țări străine ".

Tech Princess

Vasco Translator Mini 2 a câștigat premiul GSMA Global Mobile Award 2020 (GLOMO) "Best Connected Consumer Device".

Entertainment Focus

Mini 2 este și mai bun datorită cardului SIM preinstalat care nu necesită să fie conectat la un telefon sau la wifi pentru a funcționa.

Business People

Soluții mici și mari pentru a ne ușura relația cu tehnologia. Inovația este la îndemână

My Company Polska

"Dispozitivele lor sunt folosite de Scotland Yard, în spitale și de penitenciarul din Polonia.Vă oferă peste 50 de limbi străine ceea ce înseamnă că puteți comunica cu 95 % din populația lumii".

Good Morning San Diego

Acesta este un dispozitiv fantastic pentru oricine! Good Morning San Diego a prezentat Vasco Mini 2 ca dispozitiv de consum de top descoperit la show-ul CES din Las Vegas!

GQ Italia

Crăciun 2019, cele mai bune gadgeturi tech pentru cei care călătoresc mult. Vasco Mini 2 a fost selectat unul dintre cele mai bune gadgeturi tech pentru Crăciun!

Vanity Fair Italia

"Cele mai bune idei de cadouri cu gadgeturi tehnologice care surprind pe oricine " Ediția italiană Vanity Fair a selectat Vasco în topul translatoarelor ca fiind cea mai bună alegere pentru un cadou de Crăciun.

Polska The Times

"Pentru a asigura acces constant la internet, acces necesar pentru traduceri,compania poloneză cooperează cu 700 de operatori de telecomunicații din întreaga lume. Astfel,dispozitivul funcționează în 150 de țări străine...."

Rzeczpospolita

"Compania administrată de Maciej Góralski crește într-o piață uriașă de translatoare electronice. Dispozitivele sale sunt folosite nu doar de către turiști, dar și de către cetățeni, servicii de salvare și servicii publice".

Gazeta Wyborcza

"Translatoarele vocale electronice, de dimensiuni reduse și dicționarele pentru dispozitivele mobile fac viața mai ușoară tuturor celor care călătoresc în străinătate, in special turiștilor și antreprenorilor care călătoresc în jurul lumii"