Politica noastră de retur

Avem mare încredere în munca și în produsele noastre. De aceea, dispozitivele Vasco sunt susținute de o garanție de returnare a banilor 100%.

return icon

Retur Gratuit

refund icon

Politica de retur

damaged icon

Termenii returului

damaged icon

Obiecții privind starea produsului

Ai la dispoziție 14 zile pentru a returna dispozitivul. Te rugăm să ne anunți că intenționezi să îl returnezi în acest interval de timp. Poți găsi mai multe detalii în secțiunea „Politica de retur”. Odată ce primim notificarea ta, îți vom trimite o etichetă de retur gratuit. Folosește eticheta pentru a returna dispozitivul împreună cu dovada achiziției și un formular de retur.

În termen de 14 zile de la primirea comenzii, o poți returna fără a indica un motiv anume. Pentru a-ți exercita acest drept, trebuie doar să ne informezi că vrei să returnezi produsul. Poți face acest lucru prin metoda preferată, de exemplu, prin e-mail sau prin poșta tradițională. Poți folosi formularul de retur pregătit de noi.

Îți vom rambursa banii în cel mult 14 zile de la data la care am primit înștiințarea ta despre returnarea produsului. Totuși ne rezervăm dreptul de a putea reține rambursarea până când produsul ne este livrat. Rambursarea banilor va fi făcută prin metoda de plată inițială.

Când returnezi un dispozitiv, ai grijă să-l împachetezi corespunzător și să-l protejezi de posibile daune în timpul transportului. Atenție, starea dispozitivului returnat nu trebuie să difere de starea în care ți-a fost livrat. Când testezi dispozitivul, ai grijă să nu îl deteriorezi.

În cazurile de corespondență pierdută sau furată, rambursările necesită depunerea unei reclamații la serviciul de curierat și fac obiectul unei investigații înainte de procesare.

Anunță-ne cu privire la decizia de a te retrage din contract. O cerere clară este recomandabilă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă sau e-mail.

Adresa de retur

  • Vasco Electronics Goralski Group S.K.A.
  • ul. Kopalniana 2a
  • 32-540 Trzebinia
  • Poland