number one

Vasco Translator V4

Traducător instant cu 108 limbi și Internet gratuit, pe viață

 • Translator vocal: vorbești în 76 de limbi străine
 • Translator foto: înțelegi 108 limbi străine
 • Translator text: înțelege 90 de limbi străine
 • Internet gratuit: folosește-l fără limite pentru traduceri
 • Traducere instant: aștepți doar aproximativ 0,5 secunde
 • Ecran mare de 5 inch: vezi textele clar pe ecranul dispozitivului
 • Difuzoare puternice: bazează-te pe un volum de până la 99 dB
 • Reziliență: rezistă la șocuri și stropi de apă

Culoare:

1.889 lei

-420 lei
Vasco Translator M3

Vasco Translator M3

Translator electronic cu Internet gratuit pe viață

 • Translator vocal și fotografii: vorbește în 76 de limbi străine
 • Internet gratuit: folosește-l fără limite pentru traduceri
 • Precizie ridicată: traducere cu o precizie de 96%.
 • Comunicare rapidă: obține rezultate în aproximativ 0,5 secunde
 • Design elegant: bazează-te pe un design prietenos premiat

Culoare:

Pret de baza 1.389 lei 969 lei
Cel mai scăzut preţ din ultimele 30 de zile înainte de data aplicării reducerii de preţ: 1.389 lei

Apariții în media

lefigaro

Vasco Translator V4 este primul dispozitiv de traducere portabil pe care il testez și o unealta interesanta pe care am pus-o la lucru intr-o situație reala, in deplasarea de la Munchen, Germania.

francebleu

Vasco Translator V4 este un instrument util pentru că e simplu de folosit, funcțiile sunt la vedere și durează mai mult să selectezi limba din listă decât să traducă. Traducerile, din câte am observat eu nu sunt perfecte, dar sunt mai mult decât satisfăcătoare.

futura

În Munchen am folosit Vasco Translator V4 pentru panouri stradale, informații din muzeele vizitate și pentru a traduce un pliant cu informații despre lenjerie în camera de hotel.

datadcientest

Un astfel de dispozitiv este Vasco Translator V4. Acest dispozitiv de traducere instant dezvoltat de Vasco, are ca scop eliminarea barierei lingvistice și facilitează comunicarea în călătorii și în mediul de lucru internațional.

tourhebdo

Dă-le o mână de ajutor și lasă-l pe translatorul Vasco să aibă grijă de tot. Tot ce rămâne pentru tine este să petreci un timp minunat împreună cu ei!

justgeek

Și dacă te întrebi dacă te-ai putea descurca în Vietnam, nu te teme, ia cu tine un traducător instant de la Vasco și vei putea înțelege tot ce este scris pe semne, meniuri sau programul magazinelor.

100nl

Un translator electronic Vasco Translator M3 este dispozitivul perfect pentru cei care călătoresc în delegații sau în vacanțele dese cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

icthealth

Dar, din experiența noastră, translatoarele Vasco ne ajută cu traducere instant în zeci de limbi străine în timpul unui eveniment global de tehnologie.

camping

Vasco Translator V4 este mai mult decât un asistent în timpul călătoriilor tale. Ajută oamenii să formeze legături și să se înțeleagă unii pe alții, indiferent de diferențe.

Premii

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Translator portabil pentru nevoile oricui

Translatoarele Vasco sunt proiectate pentru a aduce oamenii împreună prin eliminarea barierelor lingvistice. Misiunea noastră este îndeplinită cu ajutorul unor funcții utile, cum ar fi traducerea vocală, a fotografiilor și a textului. Spre deosebire de alte translatoare, dispozitivele Vasco funcționează de cum le scoțti din cutie. Se conectează automat la rețelele mobile GSM din aproape 200 de țări fără înregistrarea cartelei SIM, abonamente sau taxe suplimentare de reîncărcare.

Barierele lingvistice nu vor mai fi o problemă. Trebuie doar să iei cu tine un aparat de tradus automat Vasco și vorbești cu peste 90% din populația lumii.

Înțelege împrejurimile în străinătate

Datorită translatoarelor noastre vocale, activități precum mersul la restaurant într-o țară străină nu sunt o provocare - fă o fotografie, înțelege meniul și comandă felul de mâncare preferat. Dacă intenționezi să lucrezi în străinătate, tradu-ți contractul, astfel încât să știi ce semnezi. Acest aparat de tradus automat se ocupă de tot!

Călătorește în străinătate, simte-te în siguranță și înțelege împrejurarile cu translatorul portabil Vasco.

Aparat de traducere de ultimă generație

Vasco Translator V4 este un exemplu excelent al translatoarelor electronice produse de noi. Acest aparat de tradus conversații îți permite să vorbești ca un localnic oriunde în lume, asigurându-te astfel că nu te veți simți niciodată pierdut într-o țară străină. Gata cu dicționarele grele sau cu gesturile incomode - fii înțeles de oricine, oriunde și înțelege tot ce ți se spune.

Translatorul portabil Vasco încape în orice buzunar și are o interfață intuitivă. Este ușor de folosit, chiar și de către cei care consideră dificilă tehnologia modernă.

Fără costuri suplimentare

Un aparat de tradus conversații Vasco oferă, de asemenea, acces gratuit la Internet pe viață pentru traduceri în aproape 200 de țări. Acest lucru este posibil datorită unui card SIM special care este deja încorporat în traducătorul electronic atunci când îl cumperi. Fără costuri ascunse și software suplimentar de instalat - tot ceea ce ai nevoie este deja în acest aparat de tradus Vasco.

Călătorește în toată lumea și nu îți mai face griji cu privire la costurile internetului în străinătate. Ai la tine tot ce ai nevoie pentru a traduce.

Opiniile clienților


Close