Știri

Citește despre produsele și inovațiile Vasco și despre ceea ce contează pentru noi

Vasco Translator V4

Resurse de PR de la Vasco

Navigate through an airport abroad

Știri

Descoperă ultimele știri și evenimente viitoare

Understand a foreign restaurant menu

Comunicate de presă

Explorează kit-ul media care include comunicate de presă și rapoarte organizate pentru materiale jurnalistice

Feel like a local in a foreign country

Kit media

De aici poți descărca:

Apariții în media

lefigaro

Vasco Translator V4 este primul dispozitiv de traducere portabil pe care il testez și o unealta interesanta pe care am pus-o la lucru intr-o situație reala, in deplasarea de la Munchen, Germania.

francebleu

Vasco Translator V4 este un instrument util pentru că e simplu de folosit, funcțiile sunt la vedere și durează mai mult să selectezi limba din listă decât să traducă. Traducerile, din câte am observat eu nu sunt perfecte, dar sunt mai mult decât satisfăcătoare.

futura

În Munchen am folosit Vasco Translator V4 pentru panouri stradale, informații din muzeele vizitate și pentru a traduce un pliant cu informații despre lenjerie în camera de hotel.

datadcientest

Un astfel de dispozitiv este Vasco Translator V4. Acest dispozitiv de traducere instant dezvoltat de Vasco, are ca scop eliminarea barierei lingvistice și facilitează comunicarea în călătorii și în mediul de lucru internațional.

tourhebdo

Dă-le o mână de ajutor și lasă-l pe translatorul Vasco să aibă grijă de tot. Tot ce rămâne pentru tine este să petreci un timp minunat împreună cu ei!

justgeek

Și dacă te întrebi dacă te-ai putea descurca în Vietnam, nu te teme, ia cu tine un traducător instant de la Vasco și vei putea înțelege tot ce este scris pe semne, meniuri sau programul magazinelor.

100nl

Un translator electronic Vasco Translator M3 este dispozitivul perfect pentru cei care călătoresc în delegații sau în vacanțele dese cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

icthealth

Dar, din experiența noastră, translatoarele Vasco ne ajută cu traducere instant în zeci de limbi străine în timpul unui eveniment global de tehnologie.

camping

Vasco Translator V4 este mai mult decât un asistent în timpul călătoriilor tale. Ajută oamenii să formeze legături și să se înțeleagă unii pe alții, indiferent de diferențe.


Premii

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

CAUȚI MAI MULTE INFORMAȚII? CONTACTEAZĂ-NE

employer photo

Agnieszka Noskowska

Head of PR & Communication Team

a.noskowska@vasco-electronics.com
employer photo

Marta Baros

Senior PR & Marketing Specialist

m.baros@vasco-electronics.com