number one

Apariții în media

lefigaro

Vasco Translator V4 este primul dispozitiv de traducere portabil pe care il testez și o unealta interesanta pe care am pus-o la lucru intr-o situație reala, in deplasarea de la Munchen, Germania.

francebleu

Vasco Translator V4 este un instrument util pentru că e simplu de folosit, funcțiile sunt la vedere și durează mai mult să selectezi limba din listă decât să traducă. Traducerile, din câte am observat eu nu sunt perfecte, dar sunt mai mult decât satisfăcătoare.

futura

În Munchen am folosit Vasco Translator V4 pentru panouri stradale, informații din muzeele vizitate și pentru a traduce un pliant cu informații despre lenjerie în camera de hotel.

datadcientest

Un astfel de dispozitiv este Vasco Translator V4. Acest dispozitiv de traducere instant dezvoltat de Vasco, are ca scop eliminarea barierei lingvistice și facilitează comunicarea în călătorii și în mediul de lucru internațional.

tourhebdo

Dă-le o mână de ajutor și lasă-l pe translatorul Vasco să aibă grijă de tot. Tot ce rămâne pentru tine este să petreci un timp minunat împreună cu ei!

justgeek

Și dacă te întrebi dacă te-ai putea descurca în Vietnam, nu te teme, ia cu tine un traducător instant de la Vasco și vei putea înțelege tot ce este scris pe semne, meniuri sau programul magazinelor.

100nl

Un translator electronic Vasco Translator M3 este dispozitivul perfect pentru cei care călătoresc în delegații sau în vacanțele dese cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

icthealth

Dar, din experiența noastră, translatoarele Vasco ne ajută cu traducere instant în zeci de limbi străine în timpul unui eveniment global de tehnologie.

camping

Vasco Translator V4 este mai mult decât un asistent în timpul călătoriilor tale. Ajută oamenii să formeze legături și să se înțeleagă unii pe alții, indiferent de diferențe.

Premii

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo

Translatoare vocale care doboară barierele lingvistice

Suntem specializați în producerea, proiectarea și distribuția dispozitivelor de traducere live. Produsele noastre aduc oamenii din întreaga lume mai aproape unul de altul. Ne asigurăm că ceea ce vrea să spună vorbitorul este ceea ce înțelege receptorul. Utilizați traducătorul nostru, vorbind cu peste 90% din populația lumii.

Mulțumită dispozitivelor noastre, nu mai este necesară angajarea unui interpret sau a unui traducător care să vorbească mai multe limbi străine. Cu Vasco Translator, poți vorbi în 76 de limbi străine prin simpla apăsare a unui buton. Traducerea nu a fost niciodată mai simplă de atât.

Toate produsele pentru traduceri live

Poți găsi accesorii utile pentru a te ajuta la folosirea unui dispozitiv de tradus. Comunică cât mai ușor și fluid posibil.

Produsele noastre includ powerbank-uri, kit-uri de reîncărcare, carcase și multe altele. Profită de oferta noastră și primești tot ce ai nevoie. La baza traducerilor noastre stă tehnologia modernă.

Înțelege împrejurimile în străinătate

Cu un traducător de buzunar Vasco, poți citi și înțelege ziarele străine, meniurile restaurantelor și panourile informative. Toate acestea sunt posibile datorită funcției de traducere a fotografiilor care suportă 108 limbi străine.

Călătorește în străinătate și înțelege bine împrejurimile în care te afli. Comandă felurile preferate de mâncare și citește despre atracțiile locale pe panourile informative. Fă o poză, tradu și simte-te în siguranță într-o țară străină!

Fără costuri ascunse

Oferirea unei experiențe de traducere live semnificativă și completă este prioritatea noastră. Dispozitivele noastre de traducere vocală sunt gata de utilizare, ceea ce înseamnă că nu este nevoie să descarci și să instalezi niciun software suplimentar.

Produsele noastre vin și cu o cartelă SIM încorporată care oferă Internet gratuit pentru traduceri în aproape 200 de țări. Uită de costurile internetului atunci când călătorești în străinătate. Relaxează-te și experimentează călătoriile la maximum!

Opiniile clienților