CINE SUNTEM NOI?

Vasco Electronics – tehnologie avansată pentru fiecare

Vasco Electronics este o companie internațională cu sedii în Statele Unite și în Europa și cu angajați în toata lumea. Internațional înseamnă că noi vorbim mai multe limbi străine între noi. Este ceea ce noi cunoaștem cel mai bine și la ceea ce ne pricepem cel mai bine de foarte mult timp.

Din anul 2008 când am început Vasco Electronics focusul nostru principal au fost translatoarele vocale electronice și dicționarele. Echipa noastră calificată de experți a dezvoltat Vasco Translator -un dispozitiv de traducere de ultimă generație care permite să comunici rapid în peste 50 din străine limbi străine.

Dar acesta a fost doar începutul. Încă de la început am construit o echipa de dezvoltatori calificați care au transformat dispozitivele rapid la nivel de artă dar ușor de folosit și funcționale servind astfel mai multe scopuri - de la comunicarea in limbi străine până la dispozitive mobile pentru călătorii.

Mai recent, echipa noastră de dezvoltare este deschisă pentru noi provocări. Astfel dacă ești în căutarea unor programatori experți care să lucreze pentru proiectele tale - dă-ne de veste!

about us

Începuturile noastre

Vasco Electronics a fost înființată de Maciej Góralski, care este proprietarul și CEO-ul companiei. Ca și paramedic instruit, Maciej a înțeles din munca lui de zi cu zi că abilitatea de a înțelege pe cineva poate face diferența dintre viață și moarte. Dorința lui de a înțelege și a ajuta pacienții l-a făcut să caute moduri eficiente de a facilita comunicarea dintre oamenii care vorbesc limbi diferite, și așa a ajuns să fie interesat de ideea de translatoare electronice. Fascinat de posibilități, dar nemulțumit de ceea ce oferea piața, a adunat oamenii potriviți pentru a dezvolta dispozitive de traducere mai bune și a construit de la zero Vasco Electronics. Astăzi, translatoarele Vasco sunt recunoscute în întreaga lume ca fiind cele mai bune translatoare de pe piață, folosite pe scară largă de oameni simpli, companii și profesioniști - și chiar și de paramedici.

Misiunea noastră

Scopul nostru principal este să facilităm comunicarea între oameni.

Translatoarele noastre permit comunicarea în peste 50 de limbi străine care sunt folosite de peste 90 la sută din întreaga populația lumii. Nu contează dacă călătorești în scop de afaceri sau vacanță ,suntem aici să te ajutăm să spargi barierele limbilor străine.

Mai mult, produsele noastre sunt intuitive și simple așa că nu trebuie să-ți faci griji că ar fi greu să le folosești. Tot ceea ce trebuie să faci este să deschizi cutia, să scoți dispozitivul și să comunici!

Ne pasă de clienții noștri

Clientul este regele și vorbim serios când spunem în acest lucru! Opiniile clienților noștri sunt foarte importante pentru noi. In acest mod Vasco Translator a luat naștere și azi ,în acest mod ,noi cu ajutorul opiniilor clienților noștri ,îl îmbunătățim în fiecare zi.

Oferim suport local în peste 10 limbi străine în lume astfel că tu trebuie doar să ne spui ceea ce îți dorești sau ceea ce vrei iar noi putem să costumizăm produsele în funcție de cerințele tale.

Suntem aici să te ajutăm de asemenea să decizi cu exactitate care produs este mai potrivit pentru tine și să iți oferim suport în cazul în care ai nevoie pentru produse.Doar dă-ne un telefon sau trimite-ne un e-mail.

Vasco Electronics în întreaga lume

Sediile noastre centrale sunt localizate în Cheyenne, Wyoming, Statele Unite, Cracovia, Polonia si Shenzhen, China. Avem sedii comerciale în UK, Germania, Franța,Italia, Spania Cehia, Slovacia, Ungaria și România. Suplimentar avem angajați și parteneri în Olanda, India, Indonezia și Malaezia.

Produsele noastre sunt momentan disponibile în Europa, în Statele Unite ale Americii, Canada și în sud-estul Asiei. Poți să le cumperi de pe site-urile noastre dedicate sau de pe platformele de vânzare.

Vasco in the world map

Creștem și creștem repede. Dacă nu ne găsești în țara ta și îți dorești să fii partenerul nostru dă-ne de veste!

Produsele noastre

Oferim trei linii de produse:

Vasco Mini

Vasco Translator M3

de dimensiuni mici cu aspect futuristic traducător vocal practic

Vasco Translator

Vasco Translator

un traducător vocal de ultimă generație

shop and office translator

Vasco Shop & Office Translator

translator electronic pentru magazine,

birouri și instituții publice

De asemenea am lucrat sau lucrăm și la alte proiecte cum ar fi:

Vasco City Guide

un ghid mobil pentru orașul tău

dedicat hotelurile

Horse Manago

platformă web

pentru iubitorii de plimbări cu cai și pentru proprietarii de grajduri

Produsele noastre pot fi găsite în spitale, departamente de poliție, servicii de vamă, serviciile din închisori, armată, universități, școli și o întreaga listă cu alte locuri unde scopul lor este să ajute lumea să comunice cu cei care vorbesc o limba străină, să învețe limbi străine și să se înțeleagă între ei.

spitale

Spitale

poliție

Poliție

universități

Universități

Vasco Electronics
  • Și dacă ești în căutarea unui alt produs la care poate încă nu ne-am gândit, te rugăm doar să ne contactezi și noi vom face să se întâmple
  • Dacă vrei să ne contactezi în legătură cu orice - fă-o!
  • Dacă vrei să încerci unul din produsele noastre - fii liber și cumpără și testeaza-l! Și dacă nu-ți place, doar returnează-l și vei primi înapoi banii.
  • Și dacă ți-ar place să te alături echipei noastre, poți aplica la noi prin pagina de carieră!