Cine suntem noi la Vasco?

Vasco a fost creat cu un scop simplu, dar puternic: acela de a face oamenii să se înțeleagă între ei.

number one

Povestea noastră

Compania Vasco a fost fondată în 2008 de către Maciej Góralski, un om de afaceri și paramedic, care a văzut o nevoie reală și tangibilă de translatoare electronice. Cu această nevoie în minte, compania noastră a crescut și a devenit unul din liderii pieței de soluții de traducere.

Îndeplinim acest lucru prin spargerea barierelor lingvistice în fiecare zi. Sarcina noastră cea mai importantă este să facilităm comunicarea pentru toți oamenii care vorbesc limbi diferite. Cu dispozitivele noastre, oamenii pot uita de neînțelegeri și se pot concentra pe noi provocări, pe descoperirea lumii sau pe dezvoltarea afacerilor proprii.

Suntem bucuroși de ce am realizat până acum. La început, Vasco era un mic grup de entuziaști care voiau să popularizeze dispozitivele de tradus. Acum familia noastră are aproape 200 de membri din 20 de țări și 4 continente.Noi proiectăm, producem și vindem toate dispozitivele noastre deoarece suntem specializați în lingvistică, design și dezvoltare software.

În afară de clienții individuali, sprijinim mai multe organizații, atât publice, cât și private. Oferim translatoare pentru liniile de producție, hoteluri, restaurante, școli și spitale.

Vasco în ani

  • Lansarea pe piață a lui Vasco

  • Deschiderea magazinelor online din Germania, Franța, Marea Britanie, Italia și Spania

  • Primul translator Vasco

  • Primul dispozitiv Vasco Traveler

  • Deschiderea de magazine în SUA, Cehia, Slovacia și România

  • Lansarea Vasco Mini 2

  • Deschiderea de magazine în Suedia, Norvegia și Finlanda

  • Lansarea Vasco Translator M3

  • Deschiderea magazinului din Japonia

  • Lansarea Vasco Translator V4

Misiunea noastră

“Dacă vorbești cu un om într-o limbă pe care o înțelege, cuvintele tale vor ajunge la mintea lui. Dacă îi vorbești în propria lui limbă, cuvintele ajung la inima lui!”

Nelson Mandela

Vasco înseamnă oameni

ceo

Maciej Góralski

Fondator și CEO

linkedin

director business

Radosław Studnicki

Business Development Director

linkedin

head of software

Tomasz Stomski

Product Development Director

linkedin

Întâlnește-l pe fondatorul și CEO-ul nostru

Maciej Góralski, fondatorul și proprietarul companiei, este absolvent de studii într-o serie de domenii cum ar fi Finanțe, Marketing Management și Stiințe medicale. Călătoriile și intervențiile medicale de salvare sunt pasiunile lui Maciej așa că au fost inspirația lui din spatele ideilor și soluțiilor folosite în dispozitivele Vasco.

“Am lucrat ca paramedic voluntar într-un departament de urgență al unui spital. Acolo, mai mult decât oricând, am putut vedea importanța unei comunicări rapide și precise. Indiferent unde te afli, acasă sau în străinătate, comunicarea eficientă este cheia în multe situații”.

Așa s-a născut ideea de a promova soluții de traducere. Maciej a început prin a vinde pur și simplu dispozitivele deja disponibile pe piață. Dar cu timpul și cu experiența acumulată, a devenit evident că exista un obiectiv mai mare de atins.

Și uite așa, la Vasco, am început producția propriilor noastre dispozitive originale.

Cunoaște-ne mai bine

Am putea vorbi ore în șir despre ce ne motivează și ce face ca Vasco să fie mai mult decât un grup de colegi. Cu toate acestea, credem cu tărie că o imagine valorează o mie de cuvinte. Și așa este și în acest caz.