PMM Echipa de Urgență Vasco

Cum a apărut PMM Echipa de Urgență Vasco

În martie 2022, Vasco Electronics și Misiunea Medicală Poloneză și-au unit forțele pentru a lansa PMM Echipa de urgență Vasco. Principalul scop al acesteia este să ajungă la locul dezastrelor naturale sau crizelor umanitare în 24-48 de ore.

Acest proiect este adus la viață pe măsură ce noi, Vasco Electronics, ne-am unit forțele cu Misiunea Medicală Poloneză. Cea din urmă este cunoscută pentru cei 23 de ani de experiență în oferirea de servicii de asistență medicală în întreaga lume pentru cei în nevoie. La Vasco Electronics, împărtășim câteva similarități, întrucât misiunea noastră este să ajutăm oamenii să comunice și să dărâme barierele lingvistice.

Și mai important, CEO-ul nostru, Maciej Góralski este un paramedic educat, care are experiență profesională în acest domeniu și ar dori să ajute în continuare persoanele care au nevoie de asistență medicală.

Obiectivele noastre

Așa descrie Maciej originile și obiectivele echipei:

"Vasco Electronics va sprijini o Echipă în dezvoltare în domeniul organizării și planificării acțiunilor de salvare, precum și al depozitării și achiziționării de echipamente/ medicamente. De asemenea vom promova acțiunile Echipei pe plan local și global, inclusiv planificarea si realizarea strângerii de fonduri. Nu în ultimul rând, ne propunem să finanțăm pregătirea Echipei - atât în ​​cadrul dezvoltării profesionale, cât și în ceea ce privește principiile siguranței misiunii, amenințările biologice și teroriste, precum și anumite aspecte al medicinei de urgență, bolilor tropicale si medicinei de călătorie". spune Maciej Góralski, CEO-ul Vasco Electronics, un paramedic experimentat și liderul Echipei de Urgență.

Ce este PMM Echipa de Urgență Vasco?

Alcătuim Echipa de Urgență Vasco, care are ca obiectiv principal să ajute victimele dezastrelor naturale și a crizelor umanitare, acolo unde autoritățile nu pot interveni în timp util.

Echipa de Urgență Vasco PMM va fi formată din persoane pregătite profesional cu acces la logistică și echipament propriu. Personalul medical va fi instruit, atât în domeniul medical, cât și non-medical, pentru a le dezvolta, în continuare, aptitudinile și competențele.

În plus, munca Echipei va fi supusă directivelor Organizației Mondiale a Sănătății.

Cum va funcționa Echipa?

Împreună cu Misiunea Medicală Poloneză, ne propunem să păstrăm mințile și inimile deschise și să găsim în mod continuu noi modalități de a ajuta oamenii. Tocmai din acest motiv se formează Echipa de Urgență Vasco PMM, întrucât dorim să ne ducem misiunea mai departe.

Instruirea echipei va fi co-finanțată de către noi, Vasco Electronics, întrucât vrem să fim siguri că, membrii săi sunt foarte competenți pentru a înfrunta provocările zilnice. În plus, Misiunea Medicală Poloneză va împărtăși experiența lor îndelungată cu Echipa, astfel încât aceasta să fie cât mai bine pregatită pentru misiuni.

În afară de obiectivele menționate, Echipa va avea ocazia să influențeze lumea din jurul nostru. Ei își vor împărtăși experiența autorităților medicale locale și îi vor ajuta să își îndeplinească atribuțiile.

Scopul nostru este de a forma o Echipă de oameni pozitivi, motivați și extrovertiți care doresc să-i ajute pe ceilalți. Credem cu adevărat că împreună putem schimba lumea.