Vasco Translator M3

Translator vocal cu internet gratuit, nelimitat, în 200 de țări

  • Traducere vocală în +70 de limbi
  • Cartelă SIM cu internet gratuit, nelimitat, pe viață, în 200 de țări
  • 96% precizie a traducerii
  • FotoTranslator - traducere fotografii

Datorită succesului mare de vânzări al lui Vasco Translator M3, acum fabricăm mai multe dispozitive pentru a îndeplini cererea mare. Asta înseamnă că va exista o mică întârziere a livrării. Data estimată de livrare - 13 ianuarie 2021.

Pret

1736 RON

Translatorul anului 2021 este aici! Tehnologie de ultimă generație într-un dispozitiv ridicat la rang de artă, subțire, ergonomic: Vasco Translator M3. Viitorul poate ajunge în mâinile tale. Achiziționează noul Vasco Translator M3 și comunică în peste 70 de limbi, cu persoane din toată lumea!

Vorbește cu oricine!

Uită de problemele cu înțelegerea sau pronunția limbilor străine. Translatorul Vasco Translator M3 este aici să te ajute să înțelegi și să fii înțeles oriunde ai fi, cu oricine ai vorbi.

Cum funcționează?

Deschide translatorul Vasco Translator M3, alege limba ta și limba în care vrei să traduci, apasă butonul… și vorbește germană, spaniolă sau chiar chineză.

Acum poți, în sfârșit, să explici chelnerului japonez ce băutură vrei, să cumperi un bilet de tren în Varșovia chiar dacă nu știi poloneză sau să vorbești ore în șir cu prieteni de pe tot globul, indiferent de naționalitatea lor. Vasco Translator M3 a fost creat pentru a te ajuta să comunici.

M3

Design premium, ergonomic

Vasco Translator M3 a fost proiectat meticulos de echipa noastră de experți în design, care a lucrat ore în șir, până a obținut forma subțire, ergonomică și modernă a translatorului Vasco Translator M3.

Efectul este superb - un dispozitiv de ultimă generație, care îți încape cu ușurință în buzunar și care este foarte ușor de ținut în mână.

Zgomot? Nu-ți face griji. Vasco Translator M3 s-a ocupat de asta

Translatorul Vasco Translator M3 este echipat cu două microfoane. Asta pentru că e foarte posibil ca tu să îl folosești în zgomotoasele Manhattan sau Tokyo. Aceste microfoane funcționează simultan, pentru a-ți recunoaște vocea și a o traduce fără cusur.

FotoTranslator: Înțelegi orice text printat

Vasco Translator M3 este echipat cu un translator foto foarte util. Trebuie doar să faci o fotografie unui meniu, semn, ziar, anunț în altă limbă și vei înțelege instant ce este scris pe el.

phototranslator

MultiTalk - Conectează până la 100 de persoane care vorbesc limbi diferite

Facem pariu că nu poți să enumeri 70 de limbi străine. Și sunt peste 6,000 de limbi în toată lumea! Adevărul este că, din toate acestea, Vasco Translator M3 îți permite să vorbești cu peste 90% din toată populația lumii. Mai mult, folosind dispozitivul, poți să vorbești cu până la 100 de persoane în același timp.

Cu funcția lui integrată MultiTalk, se pot conecta persoane din toate colțurile planetei, pentru o conferință sau un simplu dialog. MultiTalk traduce instant tot ce se spune și păstrează istoricul conversației pe ecranul tău, pentru a putea urmări cu ușurință totul. Indiferent de câte limbi se vorbesc în conferință sau în dialog, tu le vei citi direct în limba ta nativă.

multitalk

TranslaCall: traducere apeluri la distanță

Ai un apel de peste ocean, într-o limbă străină? Folosește Vasco Translator M3 ca să înțelegi perfect ce spune partenerul de afaceri din China. TranslaCall este o funcție dezvoltată pentru traducerea apelurilor telefonice și o caracteristică unică, total nouă pe piața de traducere.

translacall

De ce să alegi Vasco Translator M3

Vasco Translator M3 este Ferrari-ul translatoarelor vocale electronice. De ce? În primul rând, acuratețea traducerii este de până la 96%. Poți vorbi cu persoane din străinătate fără emoții, chiar dacă nu ai fost atent la orele de limbi străine din școală.

Vasco Translator M3 este echipat și cu un card SIM, care oferă internet GRATUIT și NELIMITAT pentru traduceri în aproape 200 de țări. Este singura soluție de acest gen de pe piață.

Acest translator de mici dimensiuni este, de fapt, un instrument foarte puternic. Să recapitulăm caracteristicile care îl recomandă:

icon1
Microfon precis, cu reducere a zgomotului
icon2
Acces gratuit, nelimitat la internet în aproape 200 de țări
icon3
Pronunție de vorbitor nativ
icon4
Baterie puternică, până la 180h
icon5
Interfață simplă și intuitivă
icon6
Touchscreen de 2”
icon7
Carcasă solidă
icon8
6 motoare de traducere
icon9
Translator apeluri telefonice
icon10
Translator foto
icon10
Volum de 84 dB: se aude în orice mediu
icon10
Butoane confortabile

Bonjour, Hola, Bună ziua, Konichiwa? Vasco Translator M3 vorbește +70 de limbi

Le poți vedea pe toate în tabelul de mai jos.

[langs_list]

Specificații

M3 Dimensiuni
Display 240*320 QVGA 2.0” IPS
Procesor MT6737V/WM Quad-core CA53 1.1GHz
RAM 1 GB
ROM 16 GB
Modem 4G
WiFi 2.4 GHz
Baterie 1700 mAh
Dimensiuni 1.9 x 4.9 x 0.5 in (49 x 125 x 13mm)
Greutate 0.19 lb (88g)
Input căști mini jack (3.5 mm)
Input USB USB tip C

Țările unde funcționează Vasco Translator M3

Dă click pe hartă și explorează țările unde translatorul Vasco Translator M3 funcționează.

[map_mini]

Include

  • Vasco Translator M3
  • Încărcător
  • Cablu USB tip C
  • Carcasă de protecție
  • Ghid de pornire rapidă & manual de utilizator în română

Alege Stilul Care Îți Place

Arctic White

Mint Leaf

Desert Rose

Black Pearl

Blue Ocean

Green Forest

Spune părerea ta

star_border star_border star_border star_border star_border