Vasco Mini 2

Voice Translator cu Internet Gratuit în 150 de Țări

 • traducere vocală în 50+ de limbi străine
 • internet gratuit pentru traduceri în 150 de țări străine
 • 96% precizia traducerii
 • pronunție perfectă
 • card SIM card inclus
 • translator de buzunar

Produs delistat

Această ofertă nu mai este disponibilă.

Te rugăm să vezi si celelalte produse ale noastre:

Fă cunoștință cu cel mai recent translator vocal adus la nivel de artă! Translatorul Vasco Mini 2 este aici să te ajute să comunici peste tot în lume în peste 50 de limbi străine - indiferent dacă vorbești vreuna din ele. Cu Vasco Mini 2 legi prietenii noi oriunde,oricând

INTERNET GRATUIT în 150+ Țări

Toate translatoarele vocale au nevoie de o conexiune la internet pentru funcționare. Vasco Mini 2 are o cartelă SIM internațională care permite folosirea internetului pentru traduceri în peste 150 de țări gratuit și nelimitat. Fără abonament, fără taxe de reînnoire, fără alte condiții, absolut gratuit- pe viață, cum nu mai există pe piață.

INTERNET GRATUIT

Cum funcționează?

Este foarte simplu de folosit -funcționează imediat ce l-ai scos din cutie. Alegi doar limba ta și limba în care vrei să traduci, apeși butonul și spui ceea ce vrei să spui. Translatorul instant Vasco Mini 2 va recunoaște imediat vorbirea, va traduce și va pronunța cu voce tare la fel ca un vorbitor nativ.

Mini 2 play

Traducător Vocal De Buzunar

Uită de dicționarele clasice și dicționarele de expresii cartonate și grele. Schimbarea a venit. Vasco Mini 2 aude ceea ce spui,traduce în limba aleasă de tine și pronunță traducerea cu voce tare - la fel ca un vorbitor nativ.

Vasco Mini 2 a fost numit cel mai bun traducător vocal datorită preciziei de 96%, a traducerilor rapide, interfeței ușoare și dimensiunilor de buzunar. Încape în orice buzunar!

Și mai mult, cu funcționalitatea ușoară, poți folosi Vasco Mini 2 chiar după ce l-ai scos din cutie! Este foarte simplu, îl deschizi și este gata de folosire.

Toate aceste caracteristici ne-au ajutat să câștigăm premiul Best Connected Consumer Device din cadrul Global Mobile Awards (GLOMO). Jurații au descris Vasco Mini 2 ca un „produs smart, specific, care înțelege nișa în care activează – această companie s-a concentrat pe a menține dispozitivul simplu și pe a-l face să meargă bine, principii de muncă pe care le apreciem”.Vasco Mini 2 este și câștigătorul review-ului de translatoare electronice unde este cotat cel mai bun translator vocal al anului 2020.

glomo-award

Îți faci prieteni în întreaga lume

Imaginează-ți că te afli într-o țară străină și ai nevoie să ceri informații despre o destinație …..sau poate ești acolo ca să discuți afaceri. Cu toții am trecut prin asta….tăcerea stânjenitoare atunci când nu întelegi ceea ce îți spune un străin și gesturile neîndemânatice pe care le ai ca să te faci înțeles.

Dar nu intra în panică. Acum ai la dispoziția ta Vasco Mini 2.Sparge toate barierele lingvistice, fie că vorbești cu un bucătar francez sau cu un om de afaceri chinez. Cu Vasco Mini 2 discuția curge și viața este mai ușoară!

vasco mini2

Profesorul Personal De Limbi Străine

“Dacă îi vorbești unui om într-o limbă pe care o înțelege, cuvintele tale vor ajunge la mintea lui. Dacă îi vorbești în propria lui limbă, cuvintele ajung la inima lui.” - Nelson Mandela

Cu Vasco Mini 2 exersezi abilitățile tale lingvistice și ajungi la inimile localnicilor.Traduce și repetă cuvinte , expresii și propoziții complete astfel încât să devină naturală acea limbă pentru tine.Ascultă pronunția perfectă a lui Vasco pentru a-ți însuși un accent perfect . Translatorul Vasco Mini 2 este un mare ajutor în învățarea limbilor străine.

icon1
Microfon precis, diminuare de zgomot
icon2
Acces internet gratuit și nelimitat în 150 de țări străine
icon3
Pronunție ca și un vorbitor nativ
icon4
Baterie puternică, până la 160 de ore
icon5
Interfață intuitivă și simplă
icon6
2” touchscreen-uri
icon7
Carcasă solidă
icon8
10 motoare de traducere
icon9
Difuzor: 84 dB audibil în orice mediu
icon10
Butoane confortabile

Vasco Mini 2, testat & evaluat

Cum funcționează Vasco Mini 2 în realitate? Cum traduce propozițiile? Cât de bine se aude?

Cât de ușor este să îl folosești?

Lăsăm recenzia video făcută de gadget.ro, după testarea dispozitivului, să vorbească de la sine:

Mini 2 play

Află singur de ce suntem în top

Te poți împiedica de alte traducătoare pe piață dar nu te lăsa păcălit. Toate au nevoie de internet pentru a traduce ceea ce vrei să spui. DOAR Vasco Mini 2 face asta FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE în peste 150 de ȚĂRI STRĂINE.

 • translatoarele Vasco vs. alte dispozitive de traducere
 • Internet GRATUIT ȘI NELIMITAT PE VIAȚĂ
 • 10 motoare diferite de traducere
 • Date stocate în Uniunea Europeană, criptate și protejate
 • Proiectat și dezvoltat în UE
 • Livrat din UE
 • Meniu tradus în Română și alte 20+ de limbi străine
 • Suport local în limba dvs., mereu pregătit să vă ajute

Update-uri gratuite

Vasco Mini 2 este în mod constant dezvoltat și îmbunătățit. Echipa noastră lucrează să îți ofere posibilitățile maxime cu doar un click pe buton. Este extrem de simplu, descarci ultimele update-uri în dispozitivul tău!

Update-uri gratuite ... Update

Vasco Mini 2 suportă mai mult de 50 de limbi străine

Vezi limbile străine pe care le vei putea vorbi cu Vasco Mini 2:

[langs_list]

Specificații

Mini 2 Dimensions
Display TFT 240x320 pxls, 2.0 inchi touchscreen
Procesor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Baterie Lithium-ionium 1200mAh
Intrare căști Mini Jack (3.5 mm)
USB Micro USB
Dimensiuni 1.73 x 4.44 x 0.47 in (42 x 113 x 12 mm)
Greutate 0.15 lb (70 g)
Garanție 24 luni
Manual de utilizare [manual]

New York, Tokyo, Barcelona – Vasco Mini 2 funcționează oriunde

Costuri? Uită de ele. Vasco Mini 2 este complet lipsit de costuri! Folosește translatorul fără frica unui abonament, costuri mari și taxe de roaming. Funcționează fără limite în peste 150 de țări străine! Verifică harta ca să afli mai multe.

[map_aeris]

Include

 • Vasco Mini 2
 • Cartela SIM internațională
 • Husă de protecție - cadou!
 • Încărcător
 • Cablu USB
 • Manual de utilizare în Engleză