Setul PowerBox

Cu (Încărcător Pentru Cei Care Călătoresc)

  • cutie solidă
  • încărcător (SUA)
  • 2 adaptoare (UE,UK)
  • baterie externă cu 2 porturi USB
  • cablu
  • încărcător de mașină
Livrare 24 ore

Livrare 24 ore

Plată securizată

Plată securizată

Retur 14 de Zile

Retur 14 de Zile

Pret

289 RON

Set Complet pentru cei care Călătoresc Și Au Nevoie Să Încarce Dispozitivele pe Drum.

Include: cutie solidă (18 x 24 cm), încărcător (SUA) +2 adaptoare (UE, UK)+ baterie externă cu 2 porturi USB+ cablu (cablu USB pentru încărcarea translatoarelor Vasco).

Călătoritul trebuie să fie despre experiențe și nu despre griji legate de descărcarea dispozitivelor. Acesta este motivul pentru care am proiectat PowerBox- cel mai nou set de încărcătoare pentru cei care călătoresc.Pune-l în bagajul tău, sau poate în rucsac înainte să pleci în excursii și nu îți vei mai face niciodată griji că vei rămâne iar fără baterie.

PowerBox vine împreună cu bateria externă Vasco (10,000 mAh),un încărcător cu intrare pentru SUA, două adaptoare (UE și UK) și un cablu USB pentru încărcarea traducătorului Vasco. Dar acesta nu este singurul dispozitiv care poate fi încărcat de bateria externă- aceasta poate fi folosită să încarce aproape orice smartphone sau tabletă. De fapt, poți să încarci în același timp două dispozitive simultan deoarece are două porturi USB. Este simplu, conectezi si gata!

Bateria externă va preveni de asemenea tipul de defecțiuni pe care l-ar putea avea dispozitivele dacă sunt conectate la o priză care nu este compatibilă cu voltajul suportat.

PowerBox este proiectat cu o carcasă solidă și măsoară 18 x 24 cm.Este perfectă ca să păstreze bateria externă, adaptoarele și cablurile de încărcare toate într-un singur loc în totală siguranță.