Lucrează în străinătate ca electrician, cameristă sau muncitor în construcții - vorbește cu colegii tăi în limba ta maternă

Vasco Translator V4

Cu Vasco Translator, te vei:

Vasco working abroad

Simți încrezător la interviuri

Vrei să știi totul despre un job? Sau poate vrei să îți negociezi salariul într-un mod clar și transparent? Mulțumită lui Vasco, vei putea face toate acestea. Acumulează cunoștințele necesare pentru a îți începe cariera în străinătate și pentru a te simți în siguranță.

Vasco travel

Tradu descrierea joburilor, cerințele și documentele

Ia decizii informate și evită acordurile păguboase. Fotografiază un text cu translatorul Vasco și înțelege toate detaliile necesare ale unui contract de angajare. Acceptă numai ofertele serioase.

Vasco Business

Vorbește liber & confortabil la muncă

Este bine să știi o limbă locală pentru a te simți în largul tău în străinătate. Mulțumită lui Vasco Translator V4, vei vorbi 76 de limbi. Microfonul cu reducerea zgomotului de fundal și difuzoarele puternice nu te vor dezamăgi.

Vasco public services

Socializează cu colegii de muncă fără bariere

Probabil vei întâlni un număr mare de oameni din întreaga lume la o lucrare de construcții în străinătate. Mulțumită funcției MultiTalk poți vorbi cu toți fără bariere. Fiecare persoană vorbește în limba nativă și poate fi înțeles de către toți. Lucrează și socializează cu oameni din întreaga lume.

Recenziile clienților

“Datorită translatorului, știam totul despre îndatoririle mele în prima zi de muncă”

Iacob, muncitor la depozit

Ioana, cameristă, lucrează în străinătate

nu are probleme în a înțelege oaspeții sau managerii hotelului

Iacob, electrician, lucrează în străinătate

nu are probleme cu faptul că se află într-o țară străină deoarece înțelege tot ce se întâmplă în jurul său.

George, operator de excavator, lucrează în străinătate

lucrul în construcții este ușor pentru el, fiindcă poate socializa cu colegii

Funcții principale

texts icon

Traducere
vocală

Bucură-te de conversații fluente cu traduceri instant

camera icon

Traducere
fotografii

Înțelege meniuri, orare, semne de avertizare, etc

translation icon

108 limbi
străine

Conectează-te cu peste 90% din populația lumii

LTE icon

Internet
gratis

Bucură-te de Internet gratis pe viață pentru traduceri

Ce aparat Vasco să alegi

Vasco Translator V4

Ecran mai mare și confort maxim

Vasco Translator M3

Translator de buzunar

Apariții în media

lefigaro

Vasco Translator V4 este primul dispozitiv de traducere portabil pe care il testez și o unealta interesanta pe care am pus-o la lucru intr-o situație reala, in deplasarea de la Munchen, Germania.

francebleu

Vasco Translator V4 este un instrument util pentru că e simplu de folosit, funcțiile sunt la vedere și durează mai mult să selectezi limba din listă decât să traducă. Traducerile, din câte am observat eu nu sunt perfecte, dar sunt mai mult decât satisfăcătoare.

futura

În Munchen am folosit Vasco Translator V4 pentru panouri stradale, informații din muzeele vizitate și pentru a traduce un pliant cu informații despre lenjerie în camera de hotel.

datadcientest

Un astfel de dispozitiv este Vasco Translator V4. Acest dispozitiv de traducere instant dezvoltat de Vasco, are ca scop eliminarea barierei lingvistice și facilitează comunicarea în călătorii și în mediul de lucru internațional.

tourhebdo

Dă-le o mână de ajutor și lasă-l pe translatorul Vasco să aibă grijă de tot. Tot ce rămâne pentru tine este să petreci un timp minunat împreună cu ei!

justgeek

Și dacă te întrebi dacă te-ai putea descurca în Vietnam, nu te teme, ia cu tine un traducător instant de la Vasco și vei putea înțelege tot ce este scris pe semne, meniuri sau programul magazinelor.

100nl

Un translator electronic Vasco Translator M3 este dispozitivul perfect pentru cei care călătoresc în delegații sau în vacanțele dese cu care ne-am obișnuit în ultimii ani.

icthealth

Dar, din experiența noastră, translatoarele Vasco ne ajută cu traducere instant în zeci de limbi străine în timpul unui eveniment global de tehnologie.

camping

Vasco Translator V4 este mai mult decât un asistent în timpul călătoriilor tale. Ajută oamenii să formeze legături și să se înțeleagă unii pe alții, indiferent de diferențe.

Premii

Reddot 2022
NY awards
Good design
NY product design
Glomo
Glomo