Ajutor pentru Universitatea Quinnipiac

Translatoare Vasco pentru studenții de la Universitatea Quinnipiac

Am început cooperarea cu Universitatea Quinnipiac (Hamden, SUA) după ce aceștia au lansat un proiect de consultanță pentru studenți. Proiectul a avut ca obiectiv să facă mai ușoară comunicarea între studenții internaționali și organizațiile academice.

Întrucât această inițiativă este foarte apropiată de misiunea noastră, am decis să o susținem prin a le trimite dispozitive Vasco Translator M3.

Problemele studenților internaționali

Studenții străini întâlnesc multe probleme atunci când studiază în SUA. S-ar putea să fie nevoiți să învețe o nouă limbă, să se obișnuiască cu o nouă cultură și să își facă prieteni într-un mediu diferit de al lor. Toate acestea se întâmplă în timp ce încearcă să își atingă obiectivele educaționale.

Întrucât cei de la Universitatea Quinnipiac înțeleg aceste lucruri bine, au decis să facă un efort în plus pentru a facilita comunicarea cu studenții străini și familiile lor.

Cum a ajutat translatorul Vasco?

Atât cadrele universitare, cât și studenții au folosit funcția de Traducere Vocală pentru a comunica între ei. În plus, studenții au folosit și funcția de Traducere foto pentru a înțelege mediul înconjurător precum și pentru a citi materialele educaționale în timpul cursurilor.

Acest lucru s-a dovedit util în special pentru cei care erau obișnuiți cu diferite sisteme de scriere, de exemplu, studenții arabi.

Colaborarea

" Vasco Translators a ajutat 2 școli: una în Hamden, alta în New Heaven. Colaborarea a durat 3 semestre, din trimestrul al III -lea în 2021 până la sfârșitul primăverii în 2022. Feedback-ul atât din partea studenților, cât și a profesorilor a fost extrem de pozitiv."

„Unii studenți au observat, de asemenea, că, deși existau și alte aplicații de traducere disponibile, nu erau foarte dornici să-și folosească smartphone-urile personale și să treacă dispozitivul din mână în mână (uneori acest lucru este necesar). Unii utilizatori au observat, de asemenea, că dispozitivul nu este doar un aparat de traducere excelent, ci ar putea fi și foarte util în învățarea limbilor străine.” a adăugat profesorul Gedeon Werner.

În timp ce profesorii au subliniat valoarea dispozitivelor noastre atunci când au vorbit cu părinții, elevii au lăudat translatoarele Vasco pentru ușurința în utilizare.

Ce urmează?

Sperăm să participăm la proiectele viitoare ale Universității Quinnipiac. Eforturile lor de a facilita comunicarea cu studenții internaționali sunt foarte aproape de misiunea noastră.

În cele din urmă, educația este cea mai ușoară cale de a schimba lumea în bine.