-30%
Free Internet Vasco Mini 2

Vasco Mini 2

Voice Translator cu Internet Gratuit în 150 de Țări

  • traducere vocală în 50+ de limbi străine
  • card SIM inclus
  • 96% precizia traducerii
  • pronunție perfectă
Livrare 0 RON

Livrare 0 RON

Plată securizată

Plată securizată

Retur 14 de Zile

Retur 14 de Zile

Pret: 1160 RON

Salvezi: 348 RON

PREȚ NOU

812 RON

INTERNET GRATUIT

Toate traducătoarele vocale au nevoie de o conexiune la internet pentru funcționare. Vasco Mini 2 are o cartelă SIM internațională care permite folosirea internetului pentru traduceri în peste 150 de țări gratuit și nelimitat. Fără abonament, fără taxe de reînnoire, fără limite, absolut gratuit, ca nimeni altcineva de pe piață.

INTERNET GRATUIT

Cel Mai Bun Traducător Vocal Din Lume

glomo-award

Uită de dicționarele clasice și dicționarele de expresii cartonate și grele. Schimbarea a venit. Vasco Mini 2 aude ceea ce spui,traduce în limba aleasă de tine și pronunță traducerea cu voce tare - la fel ca un vorbitor nativ.

Vasco Mini 2 a fost numit cel mai bun traducător din lume datorită preciziei de 96%, a traducerilor rapide, interfeței ușoare și dimensiunilor de buzunar. Încape în orice buzunar! Și mai mult, cu funcționalitatea ușoară, poți folosi Vasco Mini 2 chiar după ce l-ai scos din cutie! Este foarte simplu, îl deschizi și este gata de folosire.

Toate aceste caracteristici ne-au ajutat să câștigăm premiul Best Connected Consumer Device din cadrul Global Mobile Awards (GLOMO). Jurații au descris Vasco Mini 2 ca un „produs smart, specific, care înțelege nișa în care activează – această companie s-a concentrat pe a menține dispozitivul simplu și pe a-l face să meargă bine, principii de muncă pe care le apreciem”

Mini 2 play

Îți faci prieteni în întreaga lume

Imaginează-ți că te afli într-o țară străină și ai nevoie să ceri informații despre o destinație …..sau poate ești acolo ca să discuți afaceri. Cu toții am trecut prin asta….tăcerea stânjenitoare atunci când nu întelegi ceea ce îți spune un străin și gesturile neîndemânatice pe care le ai ca să te faci înțeles.

Dar nu intra în panică. Acum ai la dispoziția ta Vasco Mini 2.Sparge toate barierele lingvistice, fie că vorbești cu un bucătar francez sau cu un om de afaceri chinez. Cu Vasco Mini 2 discuția curge și viața este mai ușoară!

Cum funcționează?

Este foarte simplu, alegi limba pe care o vorbești tu și limba în care vrei să traduci, apeși pe buton și spui ceea ce vrei să spui. Vasco Mini 2 va recunoaște imediat, va traduce și va pronunța cu voce tare la fel ca un vorbitor nativ.

Este foarte simplu de folosit- funcționează imediat cum l-ai scos din cutie

Ți-e frică de tehnologie? Vasco Mini 2 este cât se poate de simplu și intuitiv. Cele două butoane fizice face ca utilizarea să fie extrem de ușoară. Nu este nevoie de nici o configurare dinainte. Este foarte simplu, îl scoți din cutie și vorbești în peste 50 de limbi străine.

icon1
Microfon precis, diminuare de zgomot
icon2
Acces internet gratuit și nelimitat în 150 de țări străine
icon3
Pronunție ca și un vorbitor nativ
icon4
Baterie puternică, până la 160 de ore
icon5
Interfață intuitivă și simplă
icon6
2” touchscreen-uri
icon7
Carcasă solidă
icon8
5 motoare de traducere
icon9
Difuzor: 84 dB audibil în orice mediu
icon10
Butoane confortabile

Câștigătorul Translatoarelor Electronice Verificate

Experții știu cel mai bine! Ei au dat verdictul. Nu există un traducător mai bun ca Vasco Mini 2. Nu există traduceri atât de precise cu această viteză. Nu există unul care să-ți ofere gratuit și nelimitat. Mini 2 este câștigătorul Translatoarelor Electronice analizate!

Află singur de ce suntem în top - translatoarele Vasco vs. alte dispozitive de traducere

Te poți împiedica de alte traducătoare pe piață dar nu te lăsa păcălit. Toate au nevoie de internet pentru a traduce ceea ce vrei să spui. DOAR Vasco Mini 2 face asta FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE în peste 150 de ȚĂRI STRĂINE.

Și mai mult, Vasco Mini 2 este SINGURUL translator din lume care folosește 5 motoare diferite de traducere și îl alege pe cel mai bun în funcție de perechea de limbi, folosește serverele proprii pe 5 continente pentru a oferi traducere rapidă și asigură suport pentru clienți în limba ta locală și în țara ta!

vasco mini2

Update-uri gratuite

Vasco Mini 2 este în mod constant dezvoltat și îmbunătățit. Echipa noastră lucrează să îți ofere posibilitățile maxime cu doar un click pe buton. Este extrem de simplu, descarci ultimele update-uri în dispozitivul tău!

Update-uri gratuite ... Update

Vasco Mini 2 suportă mai mult de 50 de limbi străine

Vezi limbile străine pe care le vei putea vorbi cu Vasco Mini 2:

[langs_list]

Specificații

Mini 2 Dimensions
Display TFT 240x320 pxls, 2.0 inchi touchscreen
Procesor MT6735
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Baterie Lithium-ionium 1200mAh
Intrare căști Mini Jack (3.5 mm)
USB Micro USB
Dimensiuni 1.73 x 4.44 x 0.47 in (42 x 113 x 12 mm)
Greutate 0.15 lb (70 g)
Garanție 24 luni
Manual de utilizare [manual]

New York, Tokyo, Barcelona – Vasco Mini 2 funcționează oriunde

Vasco Mini 2 datorează viteza și precizia traducerilor serverelor noastre localizate pe fiecare continent și a unei cartele SIM integrate care permite conectarea la aceste servere oriunde în lume.

Costuri? Uită de ele. Vasco Mini 2 este complet lipsit de costuri! Folosește translatorul fără frica unui abonament, costuri mari și taxe de roaming. Funcționează fără limite în peste 150 de țări străine! Verifică harta ca să afli mai multe.

[map_mini]

Include

  • Vasco Mini 2
  • Cartela SIM internațională cu internet nelimitat pe viață, fără abonament
  • Încărcător
  • Cablu USB
  • Manual de utilizare în Engleză

Review produs

Rating mediu star star star star star 5

star star star star star 5/5
Bodnar Stefan , 2020-03-17

Un produs minunat peste toate asteptarile mele elegant,practic.Il recomand cu incredere chiar si celor mai exigenti.Merita fiecare banut

star star star star star 5/5
Simona , 2020-03-12

Foarte incantata de produs!!! Nu ma asteptam sa fie atat de bun!L-am achizitionat inainte de Craciun pentru ca plecam in Thailanda si am ramas masca cand l-am folosit acolo, traducere instanta, surprinzator de corecta si cel mai tare este ca are internetul mocca, nu a trebuit sa activez roaming sau sa platesc internetul. Recomand!!!

star star star star star 5/5
Alin Zapodeanu , 2020-03-12

Coletul a ajuns in 4 zile, livrarea gratuita .....este ok produsul, calitate pret bun, traduce repede si precis.

star star star star star 5/5
Sirbu , 2020-03-10

Il aștept cu nerăbdare! M am documentat și este o achiziție importanta.

star star star star star 5/5
Florin Ungureanu , 2020-01-21

Vreau și eu un aparat

Spune părerea ta

star_border star_border star_border star_border star_border