-20%
Vasco Translator Premium 7"

Vasco Translator Premium 7"

Ecran mare Translator Vocal

 • traducere vocală și text în 50+ limbi străine
 • 96% precizia traducerii
 • pronunție perfectă
 • ușor de folosit
 • translator foto
Livrare 0 RON

Livrare 0 RON

Plată securizată

Plată securizată

Retur 14 de Zile

Retur 14 de Zile

Pret: 1398 RON

Salvezi: 280 RON

PREȚ NOU

1118 RON

Interpretul Tău Personal

Vasco Translator Premium 7" este un dispozitiv care te va ajuta să comunici în peste 50 de limbi diferite!

Cu precizie de 96% și cu abilitatea de a traduce o propoziție în câteva secunde,Vasco Translator Premium 7” este unul din cele mai precise și mai rapide translatoare din lume. Folosește șase motoare de traducere diferite, este capabil să preia dialecte, dar și termeni tehnici din business, inginerie și medicină. Este folosit de armată, poliție, lucrătorii vamali, serviciile de urgență și departamentele guvernamentale din întreaga Europă.

Cum funcționează?

Tot ceea ce trebuie să faci este să vorbești, sau să scrii un cuvânt, o propoziție și Vasco Translator Premium 7" va reda traducerea sa în limba aleasă. Poți de asemenea să faci o poză și la fel de rapid va traduce rapid un meniu, un semn stradal, email sau un articol din ziar- Vasco scanează textul din fotografie și îl traduce.

Pe scurt, fie că încerci să traduci un text pe care îl scrii cuiva, o conversație pe care o ai, sau un meniu pe care îl citești, poți face toate astea în câteva secunde!

Vasco Translator Premium 7 play

Cea Mai Bună Traducere Din Lume

Vasco Translator Premium 7” folosește 6 motoare de traducere pentru a livra cea mai precisă traducere actuală posibilă (96%). Aceste motoare continuă să evolueze- și în același timp Vasco Translator Premium 7” devine din ce în ce mai precis. Obții actualizări gratuite pe viață, astfel că nu există nici o șansă să pierzi ceva.

Ușor de folosit

Vasco Translator Premium 7" nu are nevoie de nici o configurare.

Încarcă. Schimbă. Traduce.

Este chiar atât de simplu. Interfața este extrem de user-friendly- alege limba din care/în care traduci și totul este pregătit!

Icon-1
Gama 3G în peste 160 tari, fără abonament
Icon-2
Difuzor: 84 dB audibil în orice mediu
Icon-3
Pronunție la fel ca un vorbitor nativ
Icon-4
Baterie puternică, până la 160h
Icon-5
6 motoare de traducere
Icon-6
Touchscreen 7”
Icon-7
Carcasă solidă
Icon-8
Microfon precis, reducere zgomot fundal

Conversații Ușor De Avut

Pentru a avea parte de conversații si mai ușoare, există un mod special implementat de conversație.După ce ai ales limba țintă, doar dai click și ții apăsat pe steagul limbii vorbite de tine și începi să vorbești. Ceea ce spui va apărea pe ecran în limba vorbită de tine, și la fel și în limba țintă. Apasă pe speaker dacă vrei să auzi traducerea cu voce tare.

Persoana cu care vorbești face apoi la fel ca și tine și schimbați între voi. Nu există ceva mai simplu să porți o conversație între doi oameni care nu vorbesc aceeași limbă!

La finalul conversației, poți să derulezi în sus pentru a reciti întreaga interacțiune. Nu doar că este un mod grozav care te ajută să traduci, este un mod grozav cate te ajută să și înveți o nouă limbă străină!

Translator Foto

Nu cred că este ceva mai obositor decât să scrii un meniu întreg într-un translator! Cu Vasco Translator Premium 7” tot ceea ce ai de făcut este să faci o poză și textul va fi tradus.Simplu. Poți citi un ziar întreg astfel

Translator Foto

Actualizări Gratuite Pe Viață

Motoarele de traducere și numărul limbilor străine disponibile continuă să fie actualizate și cu Vasco Translator Premium 7” vei primi actualizări gratuite pe viață.

Update-uri... updates

Devino Fluent în Mai Mult de 50 de Limbi Străine

Cu funcția de recunoaștere vocală poți să traduci în peste 50 de limbi străine! Tot ceea ce faci este să înregistrezi ceea ce vrei să traduci și să alegi limba țintă. Cuvântul/ propoziția tradusă va fi afișat ca și text pe ecran și pronunțat cu voce tare. Cu cele 50 de limbi străine poți vorbi cu peste 90% din populația lumii. (Impresionant, nu? Până și pentru noi este.)

Vezi tabelul cu limbile străine cu mai multe informații despre ele.

[langs_list]

Specificații

Translator 7 dimensiuni
Display 7", IPS, 1024 x 600
Procesor MT8312 Dual core 2 x 1.3 GHz
RAM 1 GB, DDR 3
ROM 8 GB
Baterie litiu-ionium BP-6T (3.7V, 7.4Wh, 2800mAh)
USB Micro USB
Cască 3.5 mm
Dimensiuni 188 x 108 x 7 mm
Greutate 279 g
Manual utilizare [manual]

Conectivitate

Vasco Translator datorează precizia și încrederea funcționării sale unei conexiuni wireless de internet.Cartela SIM internațională, încorporabilă te face să simți ca și cum dispozitivul funcționează offline.Confortul și acuratețea acestei soluții face călătoritul în străinătate mai ușor - îți oferă o experiență a dialogului cu străinii frumoasă și ușoară.

Poți încărca cartela ta SIM oricând la vasco-sim.com.

Harta de mai jos arată țările unde Vasco Translator funcționează.

[map_translator]

Funcții suplimentare

 • Convertor unitate
 • Convertor valutar
 • Camera
 • Calculator

Include

 • Vasco Translator Premium 7”
 • Cablu USB
 • încărcător
 • Manual de utilizare în engleză

Review produs

Rating mediu star star star star star 5

star star star star star 5/5
Ella , 2020-08-06

Fata mea mi l-a cumparat si sunt multumita de el, isi face treaba, l-am folosit in Bulgaria si in Ungaria pana acum.

star star star star star 5/5
Mihai C , 2020-07-30

L-am cumparat pentru ca urma sa plec in Londra si fiind mai in varsta , nu am invatat engleza la scoala, pe vremea mea se invata rusa. Asa ca nu prea ma pricep la engleza. M-am descurcat cu el in Londra, traduce bine si repede si pot sa vad si textul foarte bine pe ecran, pentru mine este important sa fie ecranul cat mai mare.

star star star star star 5/5
Ion , 2020-03-12

Colegul meu de la munca mi l-a recomandat...este un aparat bun, tarduce bine, poti traduce si text de pe poze....nu imi pare rau ca l-am cumparat, imi este foarte util cand plec in strainatate.

Spune părerea ta

star_border star_border star_border star_border star_border