-20%
Vasco Translator Premium 5"

Vasco Translator Premium 5"

Translator Vocal De Ultimă Generație

 • traducere vocală în 50+ limbi străine
 • precizia traducerii de 96%
 • ușor de folosit
 • pronunție perfectă
 • translator foto integrat
Livrare 0 RON

Livrare 0 RON

Plată securizată

Plată securizată

Retur 14 de Zile

Retur 14 de Zile

Pret: 1719 RON

Salvezi: 344 RON

PREȚ NOU

1375 RON

Vasco Translator Premium 5" este un traducător vocal care recunoaște și traduce orice propoziție în peste 50 de limbi străine. Datorită pronunției perfecte și a traducerii rapide, dispozitivul permite comunicarea liberă în străinătate chiar și atunci când nu cunoști nici o limbă străină.

Cum funcționează?

Vasco Translator Premium 5" este un dispozitiv avansat echipat cu un sistem de recunoaștere a vorbirii de ultimă generație. Poate să recunoască cu foarte multă ușurință contextul oricărei propoziții, dar și expresii și chiar vocabular profesional (business, medicină, tehnologie). Tot ceea ce trebuie să faci este să spui propoziția cu voce tare, sau să o scrii în translator și vei primi traducerea precisă.

Vasco Translator Premium 5" este conectat cu șase motoare diferite de traducere online, acesta fiind motivul pentru care are o așa mare mare precizie a traducerii.

Vasco Translator Premium 5 play

Un Translator pentru Fiecare

Vasco Translator este foarte apreciat de către clienții din întreaga lume.Precizia înaltă și viteza traducerii împreună cu interfața intuitivă a condus să fie folosit de către forțele armate, poliție și profesioniștii din serviciile medicale/ de urgență, la fel ca și de instituții profesionale din întreaga Europă.

Este Foarte Ușor de Folosit

Vasco Translator Premium 5" este un dispozitiv care este incredibil de ușor de folosit. Nu are nevoie de nici o configurare din partea utilizatorului. Doar îl deschizi și traducerea începe. Interfața este atât de intuitivă, încât vei ști cum să îl folosești chiar din momentul în care îl deschizi!

Icon-1
Gama 4G în peste 160 tari, fără abonament
Icon-2
Difuzor: 84 dB audibil în orice mediu
Icon-3
Pronunție la fel ca un vorbitor nativ
Icon-4
Baterie puternică, până la 160h
Icon-5
6 motoare de traducere
Icon-6
Touchscreen 5”
Icon-7
Carcasă solidă

Conversații Ușoare

Pentru a face conversațiile mai ușoare, am implementat un mod special pentru conversație. După ce ai ales limba în care vrei să traduci ceva, doar faci click și ții apăsat pe steagul limbii vorbite de tine și începi să vorbești. Ceea ce vei spune va fi afișat pe ecran în limba vorbită de tine, la fel și în limba aleasă pentru traducere. Apasă pe speaker dacă vrei să asculți traducerea spusă cu voce tare.

Persoana cu care vorbești urmează aceeași pași simpli și schimbați între voi pentru a menține o conversație. Nu poate fi mai simplu de atât să vorbești cu cineva care nu vorbește limba ta!

În orice moment în timpul conversației, poți derula în sus pentru a reciti întreaga interacțiune. Pe lângă faptul că este o modalitate grozavă care te ajută să traduci, este și o modalitate plăcută de a învăța o nouă limbă străină!

Translator foto:traduce meniuri, semne, ziare

Datorită translatorului foto poți cu ușurință să traduci un meniu la un restaurant, un semn, un afiș, sau un semn stradal. Poate ca traducerea unei fotografii sună ciudat, dar Vasco Translator Premium 5” scanează textul de pe fotografie și apoi îl traduce. Peste 40 de limbi străine sunt suportate de această funcție.

Foto translator

MultiTalk: Vorbești cu Mulți Oameni în Multe Limbi Străine

MultiTalk este o nouă funcție ale translatoarelor Vasco prin care vorbești cu câțiva oameni în același timp. MultiTalk poate conecta până la 100 de oameni o dată. Se poate face fie față în față sau remote. Nu contează dacă grupul vorbește 2 limbi străine sau 50 de limbi străine diferite atât timp cât limbile străine sunt suportate de Vasco. Traducerea este făcută imediat cu o precizie de 96%. Este soluția perfectă atât pentru întâlnirile de afaceri și conferințe cât și pentru ghizi turistici care vorbesc unui grup mare de oameni.

Multitalk

Multitalk for business

Multitalk for guides

Multitalk for workers

Actualizările Sunt Întotdeauna Gratuite

Vasco Electronics este un leader internațional în translatoare electronice. Dispozitivele noastre folosesc tehnologie avansată pentru a crea dispozitive ușor de folosit pentru traduceri rapide și precise. Software-ul folosit de noi dar și motoarele de traducere pe care le folosim, sunt actualizate în mod constant și update-urile sunt disponibile gratuit pentru toți clienții noștri. În mod constant adăugăm noi limbi străine. Încă o dată, cu cât devin disponibile, le vei primi gratuit.

Update-uri... updates

Vorbește 50+ Limbi Străine

Translatorul are recunoaștere vocală în mai mult de 50 de limbi străine.În tabelul de mai jos vei găsi funcționalități variate ale lui Vasco Translator Premium 5”.

[langs_list]

Specificații

Translator 5 dimensiuni
Display 5”, IPS, HD LCD 1280 x 720
Procesor MT6735P QUAD CORE 1.0GHz
RAM 1 GB
ROM 8 GB
Baterie Lithium-ionium 2200mAh
USB Micro USB
Cască 3.5 mm
Dimensiuni 144.3 x 71.7 x 8.0 mm
Greutate 143 g
Manual utilizare [manual]

Conectivitate

Vasco Translator Premium 5” folosește șase motoare de traducere online pentru a obține cea mai bună precizie a traducerii. Acest lucru înseamnă că este necesar să fie conectat la internet pentru a funcționa. Nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește accesul la WiFi- cartela SIM internațională incorporabilă te conectează la serverele din întreaga lume. Harta de mai jos conține țările unde Vasco Translator Premium 5” funcționează la fel și unde există semnal la rețeaua de telefon.

Poți încărca cartela SIM oricând la vasco-sim.com.

Harta de mai jos arată țările unde Vasco Translator funcționează.

[map_translator]

Funcții suplimentare

 • Convertor unitate
 • Convertor valutar
 • Camera
 • Calculator

Include

 • Vasco Translator Premium 5”
 • cablu USB
 • încărcător
 • manual de utilizare în română

Review produs

Rating mediu star star star star star 5

star star star star star 5/5
Magda , 2020-08-12

L-am luat pe firma pentru niste contracte de colaborare si este ok, traduce bine.

star star star star star 5/5
Alex V. , 2020-08-07

Mi-a spus de acest aparat un coleg de la munca care fusese plecat in Spania anul trecut si a spus ca a putut comunica cu spaniolii de acolo desi nu cunostea limba lor. A venit repede, aparatul arata impecabil si merge chiar bine.

star star star star star 5/5
Simo34 , 2020-08-04

E mai bun decat ma asteptam, traduce bine si repede si imi place si cum arata. Recomand.

star star star star star 5/5
Manuela , 2020-07-30

E dragust ca aspect si traduce mai bine decat credeam eu. L-am luat pentru limba germana si franceza, l-am testat deja, am fost cu el in Germania si mi-a fost de mare ajutor acolo. Este o investitie buna daca nu stii sa vorbesti in alte limbi.

star star star star star 5/5
Mihaela , 2020-03-12

Am primit produsul ieri, va multumesc.....are un design elegant, l-am testat pe mai multe limbi si spaniola, si engleza, si franceza, italiana si traduce repede si chiar foarte bine...e fain :)

Spune părerea ta

star_border star_border star_border star_border star_border