Vasco Electronics oferă ajutor celor afectați de războiul din Ucraina

a inceput razboiul in ucraina

Solicită un translator electronic cu limba ucraineană

Dacă organizația ta are nevoie de un translator electronic pentru a facilita comunicarea cu refugiații, trimite-ne o solicitare la standwithukraine@vasco-electronics.com

În corpul mailului, include:

  • Numărul de dispozitive necesare
  • Numele organizației
  • Adresa organizației
  • Persoana de contact
  • Numărul de refugiați cu care luați contact zilnic (aproximativ)

Translator cu limba ucraineană pentru ajutorarea refugiaților

Gesturile sunt importante, dar nu trebuie să subestimăm puterea cuvintelor. Iar dacă acele cuvinte sunt rostite direct în limba maternă, ucraineană, ne asigurăm că oamenii pe care îi primim se simt mai în siguranță.

De când a început războiul în Ucraina, peste 500.000 de ucraineni au trecut granițele în România. Nevoiți să-și părăsească țara și casele pentru a fugi din fața violenței rusești, aceștia se confruntă cu clipe de neimaginat. În orice țară ar ajunge, datoria noastră este să facem tot ce putem pentru a-i ajuta și a se simți în siguranță. Și pentru barierele de limbă sunt dificil de doborât atunci când nu există suficienți voluntari traducători sau un alt limbaj comun, Vasco Electronics poate susține această cauză prin facilitarea comunicării în și din ucraineană.

Așadar, în sprijinul acestei misiuni, oferim gratuit translatoare Vasco pentru comunicarea cu refugiați. Ele oferă traducere vocală, scrisă, dar și din fotografii cu text.

Sperăm ca această acțiune să ajute atât voluntarii locali, cât și persoanele care fug de acest război în Ucraina, să depășească mai ușor barierele lingvistice.

război în ucraina

Cum ajutăm, de când a început războiul în Ucraina?

De când a început războiul în Ucraina, am oferit translatoare electronice cu limba ucraineană către fundații, organizații, asociații, spitale etc. În fiecare zi, numărul de instituții care primesc translatoarele noastre crește, iar ele se află în mai multe țări europene, printre care România, Polonia și Slovacia, servind atât în centrele de refugiați, cât și la granițe.

Vasco Electronics este aproape de ucraineni în mai multe moduri: susținem, de asemenea, Fundația Ocalenie și Polish Medical Mission. Cu ajutorul ultimei amintite, am format echipa de ajutor PMM Vasco Emergency Team, a cărei primă misiune este aceea de a ajuta din punct de vedere medical victimele acestui război în Ucraina.

Ajută victimele războiului din Ucraina

O simplă aplicație de traducere nu este întotdeauna de ajuns pentru a oferi ajutor eficient. Dispozitivele Vasco sunt echipate cu mai multe funcții care ajută precizia traducerii, inclusiv traducerea vocală și traducerea textului din fotografii.

Totuși, nici cel mai bun translator electronic cu limbă ucraineană nu poate înlocui buna noastră voință și suportul pe care îl putem oferi. De când a început războiul în Ucraina, cu toții ne-am dat seama că valoarea ajutorului necondiționat este mai importantă ca oricând. Așadar, vă invităm să vă alăturați cauzei și să o susțineți așa cum puteți!

Citește termenii și condițiile pentru oferirea translatoarelor către instituții și organizații, aici.