De ce am format echipa de ajutor PMM Vasco Emergency Team?

Ne-am unit forțele cu Polish Medical Mission și, după trei luni de pregătiri intensive, am format o echipă de intervenție rapidă medicală. Misiunea acesteia este să ofere asistență medicală oamenilor din jurul lumii, în 24-48h de la producerea unei calamități naturale sau a unei crize umanitare.

Polish Medical Mission și Vasco Electronics împărtășesc scopul comun de a ajuta oamenii: PMM oferă suport medial în toată lumea de 23 de ani, în timp ce misiunea Vasco Electronics este aceea de a elimina barierele lingvistice și de a facilita comunicarea interpersonală. CEO-ul Vasco Electronics, Maciej Góralski, este și un paramedic cu experiență, mereu determinat să îi ajute pe cei care au nevoie. Așa a luat naștere inițiativa acestei colaborări.

"Vasco Electronics va susține dezvoltarea echipei de ajutor pe partea de organizare și planificare a acțiunilor de ajutorare, precum și cu achiziționarea și depozitarea echipamentelor și medicamentelor necesare. De asemenea, vom promova activitatea echipei atât local, cât și internațional, incluzând și planificarea și realizarea unor strângeri de fonduri. Nu în ultimul rând, intenționăm să finanțăm trainingul acestei echipe - atât pentru dezvoltarea profesională și însușirea principiilor de siguranță a misiunii, în context de amenințări biologice și teroriste, cât și pentru aspecte de medicină de urgență, tropicală sau de călătorie", susține Maciej Góralski, CEO-ul Vasco Electronics, paramedic experimentat și liderul echipei de ajutor PMM Vasco Emergency Team.

Misiunea echipei

După pregătiri extensive, a început recrutarea pentru membrii echipei de ajutor PMM Vasco Emergency Team. Misiunea principală a echipei este să ajungă în locuri afectate de dezastre naturale sau de crize umanitare. Pentru a oferi cea mai bună asistență posibilă, echipa de ajutor PMM Vasco Emergency Team va fi formată din personal profesionist, antrenat medical, cu acces la propriul echipament și resurse logistice. Munca acestei echipe se va desfășura conform normelor impuse de Organizația Mondială a Sănătății. De asemenea, membrii echipei vor avea parte de training atât medical, cât și non medical, pentru perfecționarea competențelor, co-finanțat de Vasco Electronics și de Polish Medical Mission.

Munca noastră

Acționăm acolo unde serviciile medicale locale nu pot răspunde rapid și cu eficiență. Ajungem în locurile afectate de calamități naturale sau de catastrofe umanitare, în 24-48h de la producerea acestora.

În contextul actual, prima noastră misiune este să ajutăm victimele războiului din Ucraina. Acesta este numai primul pas al călătoriei noastre. În acest an, plănuim deja și o deplasare în Africa pentru a oferi ajutor umanitar. Nu în ultimul rând, alături de noi, vei putea trimite ajutor în centrele de refugiați.

Pe lângă răspunsul rapid în situații de urgență, echipa de ajutor PMM Vasco Emergency Team va fi implicată în proiecte pe termen lung, care pot avea un impact asupra situației din mai multe țări ale lumii.

Despre echipă

La Vasco Electronics, împărtășim pasiunea și deschiderea celor de la Polish Medical Mission de a-i ajuta pe cei care au nevoie.

Așa s-a născut parteneriatul nostru și echipa de ajutor PMM Vasco Emergency Team, cu misiunea principală de a ajuta oameni din jurul lumii, în primul rând în situații de urgență.

În fiecare etapă de existență a acestei echipe, Polish Medical Mission îi va fi alături și își va împărtăși experiența, ca personalul să își poată efectua îndatoririle cu eficiență și în acord cu standardele Organizației Mondiale a Sănătății. Noi, Vasco Electronics, ne luăm angajamentul de a co-finanța trainingiul echipei, ca ea să poată oferi cea mai de calitate asistență. Suntem bucuroși să colaborăm cu Polish Medical Mission la un astfel de proiect.

Echipa de ajutor PMM Vasco Emergency Team își propune să strângă oameni energici și deschiși, cu scopul de a ușura suferințele celor afectați. Avem toată speranța că acțiunile noastre pot avea un impact real asupra lumii în care trăim.